Loading...

Minggu, 24 April 2011

contoh pidato perpisahan bahasa sunda kelas 6 SD (ujian praktek)

Assalamualaikum wr. Wb
Asshaduallailahaillalah waashaduanna muhamadar rosulullah. Ama badu
Tipayun mangga urang sami-sami panjatkeun puji sareng syukur ka hadirat Allah SWT. Nu mana dina kasempatan ieu urang sadaya tiasa ngumpul dina kaayaan sehat wal’afiat.
Shalawat miwah salam mugi tetep dilimpahkeun ka jungjungan urang sadaya Nabi Muhammad SAW, teu hilaf ka kulawargana, sahabatna, oge ka urang sadaya salaku umatna anu Insya Allah taat kana ajarannana, Amin ya robbal alamin.
Hadirin sadaya anu kusimkuring dipihormat, nuhunkeun waktosna kanggo abdi anu ngawakilan rerencangan kanggo nyampeikeun amanat dina raraga acara perpisahan kelas genep.
Henteu karaos parantos genep taun urang aya didieu. Nu mana ayeuna puncak saleresna urang sadaya bakal papisah ti sakola ieu. Henteu hilaf abdi ngawakilan rerencangan ngahaturkeun rewu nuhun laksaketi kabingahan ka bapa sareng ibu guru anu mana tos ngajarkeun ka abdi sadaya loba hal. Mugia naon anu diajarkeun ku bapa guru sareng ibu guru ka urang sadaya tiasa dimanfaatkeun ka nu hal positif sareng aya manfaatna kanggo nusa, bangsa sareng agama. Mugi-mugi amal kasaean manah bapa miwah ibu guru kenging walesan ti Allah SWT. Amin.
Sakitu ti abdi anu ngawakilan rerencangan sadaya. Kirang lebihna neda dihapunten. Nu mana kasalahan mah milik abdi sareng kaleuwihan mah datang ti Allah SWT.
Wabilahitaufik walhidayah wassalamu’alaikum wr.wb


Horizontal Scroll: M uhammad Alwian Rasyidi Wijaya 




15 komentar:

  1. aku minta izin kopas buat UP besok ya... hehehe

    BalasHapus
  2. sipppp ,, keren bisa buat ujian praktek ,,, thank's y...

    BalasHapus
  3. Thask... saya izin Copas boleh?
    saya tidak tau kalau ini bagus atau jelek soalnya saya bkn orang Sunda tetapi saya orang jawa , yang penting saya berucap terimakasih sebanyak banyaknya hatur nuhun ~ sorry klo salah bahasa :) yang penting ya gitulah ... hehehe...

    BalasHapus
  4. wah,kayanya bagus...saya izin copas boleh? buat ujian praktek di sekolah besok,saya orang sunda tapi engga bisa bahasa sunda..hatur nuhun~

    BalasHapus
  5. bagus nih, izin copas ya bwt tgs bahasa sunda:)

    BalasHapus
  6. wah.... bagus tuh... (walaupun saya gak tau artinya) saya mau izin copas buat Ujian Pratek hari sabtu. makasih..... ;-)

    BalasHapus
  7. Sae psan pdto na ijin nya knggo tgas praktek rayi abdi enjing

    BalasHapus
  8. Bade ngiring ngopi.. hatur nuhun!

    BalasHapus
  9. ijin copas :D keren pidatonya

    BalasHapus
  10. Ijin copas ya :) Buat U . P ( Ujian Praktek ) :)

    BalasHapus